Skip to main content
 

FILO Advies & Administratiekantoor

Administratiekantoor Den Bosch

Zoekt u een administratiekantoor in Den Bosch?  Filo Advies & Administratie is gevestigd in Den Bosch. Hoewel onze klanten over heel Nederland zitten, zit het overgrote deel in en rond ‘s-Hertogenbosch.

Advies & Administratiekantoor

Wilt u een jaarrekening opstellen of uw administratie laten doen voor uw eenmanszaak, (Flex) BV, NV or VOF bij een accountantskantoor in Den Bosch. Bij Filo Advies & Administratie krijgt u expertise tegen een aantrekkelijk tarief.

Werkwijze Filo advies- & administratie
Filo advies- & administratie hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met klanten. Een eerste kennismaking begint met een goed gesprek. In dit gesprek bespreken we uw bedrijf uitvoerig en maken we een analyse van hoe wij u kunnen helpen de bedrijfsvoering te versterken.

Administratie op orde
Filo advies- & administratie helpt graag uw financiën op deskundige wijze op de rails te zetten en te houden. Wij zorgen dat uw cijfers vastgelegd worden volgens de regels. U bent er van verzekerd dat u de administratie goed op orde heeft en u weet ook zeker dat u het voor de belastingdienst goed geregeld heeft.

Financiële inzichten
Naast het vastleggen van uw administratie helpen wij u inzicht te krijgen in uw onderneming. Wij houden overzicht over uw situatie en kunnen u bijstaan in beslissingen over bijvoorbeeld investeringen. Wanneer u onverwacht een aanslag ontvangt of een andere vraag heeft, belt u ons en heeft u snel de juiste oplossing.

Vaste prijs, vaste contactpersoon
Voor alle werkzaamheden spreken we vooraf een vast tarief met u af, zodat u weet waar u aan toe bent. Uw vaste contactpersoon is Hans Elbrink.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 073-6450501 of vul het contactformulier

  *Verplichte velden

  Filo-advies-logo
  Tel:
  073-6450501
  Email:   info@filoadvies.nl

  Adres:

  Meester Piparduslaan 7
  5237 JS Den Bosch

  route-filo-advies-administatiekantoor